Klopp to the top?

Forventningene er store til Klopp som ny Manager i Liverpool, og neste steg på veien er å ta skalpen på Crystal Palace hjemme.

Normalt sett burde dette være en lett match for Liverpool, men Palace har et organisert forsvar, og deltar ofte i målfattige oppgjør, sist 0-0 mot Manchester United.

Vi tror Liverpool tar en knepen seier i dette møtet, og det vil være viktig for Klopp og compani at de setter kursen mot toppen av tabellen.

Nordicbet gir følgende odds denne kampen: Liverpool 1.70, Uavgjort 3.80, Crystal Palace 5.50

Oddstips 3/5

Her er dagens tippetips fra Sportogspill.com:

 

Viking - Molde B (1,75 i odds)

Viking har slitt i år, og hadde bare tre poeng på 4 kamper før torsdagens bortetriumf mot Sandefjord. (2-1). Molde snudde 0-1 til 3-1 hjemme mot Strømsgodset senest. Står med ti poeng og 12-5 i målforskjell, og skal være favoritt i Stavanger. Vi tror Molde tar denne kampen til 1,75 i odds.

 

Hull - Arsenal B (1,60)

Hull har sikret seg to seirer på rappen, og kan trolig stille med samme lag som de siste tre kampene.  Men Arsenal er en naturlig favoritt med sin solide ligaflyt (8-1-0). Skadesituasjonen er lysere enn på lenge for Arsenal - kun Debuchy (f) og Oxlade-Chamberlain (mb) mangler, og vi har stor tro på at Arsenal vinner denne til 1,60 i odds.

Alle odds er hentet fra Norsk tipping.

Lykke til!

Tippetips for uke 12

Her er våre tippetips for uke 12.

Tranmere Rovers – Burton Albion - TIPS B (2.20 i odds)
22. plass i League Two tar i mot førsteplass. Tranmere sto med 5 strake tap før de fikk en etterlengtet seier mot Cambridge sist. Burton leder ligaen med 5 poeng, og står med 3 strake seire. Sterkt comeback mot opprykksjagende Southend sist. Burton har 3 seire på siste 4 bortekamper og bør slå Tranmere greit. 2.20

Watford – Ipswich - TIPS H (1.95 i odds)
Watford har en meget god form for tiden. Troner Championship helt øvertst og står med 16 poeng av 18 mulige på siste 6 kamper. Møter et Ipswich-lag ute av form som sto med 3 tap på siste 4 før de fikk en knepen 1-0 seier mot Bolton sist. Har 5 tap på siste 6 bortekamper. Watford bør vinne denne uten problemer. 1.95

Blackpool – Leeds United - TIPS B (1.95 i odds)
Leeds møter et Blackpool som ligger suverent sist med nesten 20 poeng til sikker plass. Blackpool er rett og slett elendige fortiden og står med 6 strake tap. Møter et Leeds som har fått sving på sakene sine etter en meget ustabil sesong. 3 seire på siste 4. Blackpool med 7 mål i bagasjen på siste 2 og får det nok tøft i dag og. Leeds seier til 1.95.

Total odds for disse tre kampene blir: 7.94 (Alle Odds er hentet fra Unibet)

 

Oddstips uke 14

Arsenal og Liverpool tyvstarter denne serierunden, og vi har troen på Arsenal denne gang.

Arsenal - Liverpool - TIPS H (1.80 i odds)
Dette er en utrolig viktig toppkamp i Premier League. Arsenal ligger på tredje plass med 60 poeng, Liverpool ligger på femte med 54. TLiverpool håper på fjerdeplassen som gir Champions League plassering, ligger fem poeng etter Manchester United. Arsenal er i meget bra form. Seks strake seire i Premier League er meget sterkt. Ble nylig slått ut av Champions League, menhHar en kommende semifinale i FA-cupen mot Reading å se frem til. Liverpool tapte 1-2 for Manchester United sist, men har også vist gode takter i serien i lang tid nå. Arsenals skadesituasjon har lenge vært et problem, men er i bedring.  Gerrard og Skrtel må sone karantene for Liverpool her, i tillegg er Sturridge, Lallana, Ibe og Lovren alle usikre. Vi tror at The Gunners vinner denne kampen!

Odds er hentet fra Norsk tipping!

OBOS Ligaen tabelltips

Norsk Tipping har Brann som sin favoritt til å vinne årets 1. divisjon, og tilbyr 2,40 ganger innsatsen dersom Brann skulle toppe tabellen etter 30 serierunder. VG tror imidlertid at Sogndal vinner OBOS-ligaen og dette en odds på 4,75 ganger innsatsen som serievinner. Sandnes Ulf er Norsk Tippings nestfavoritt til 4,25 i odds.

 

Her er sportogspill.com sitt tabelltips foran oppstarten i OBOS Ligaen:

1. Brann
2. Sogndal
3. Sandnes-Ulf
4. Hønefoss
5. Fredrikstad
6. Hødd
7. Bryne
8. Jerv
9. Ranheim
10. Åsane
11. Nest Sotra
12. Bærum
13. Kristiansund
14. Strømmen
15. Follo
16. Levanger

Premier League

Serie A

Primera Division